Ukategorisert

Leaparken skal oppgraderes!

Bergen Bystyre har 19. mars godkjent «Grøntmiljøplanen» for Bergen i perioden 2012-2020. Gladnyheten for oss er at Leaparken (Solhaug Park) skal opprustes for minst 5,5 mill kr.

Leaparken Velforening har forsøkt å få kommunen til å oppgradere parken i mange år, så det er svært hyggelig å høre at dette arbeidet nå er fremskyndet, og at Leaparken er prioritert frem blant mange andre parker og prosjekter i planen. Arbeidet skal starte allerede i år (2014).

Her er hele Grøntmiljøplanen.

Fra Bystyrets vedtak 19. mars 2014:

Rehabilitering av Solhaug park (Leaparken), med forventet oppstart i 2017, fremskyndes. Prosjektering vil starte i 2014. Ulike faktorer vil kunne føre til forsinkelser i fremdrift for andre prosjekter, og tilgjengelige midler vil føre til at arbeidet med rehabilitering av Solhaug park kan startes opp i 2014. Eventuelle tilleggsbehov utover dette vil bli spilt inn i arbeidet med budsjett/økonomiplan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.